onsdag 15 oktober 2008

På begäranFörst ut: Vårt lilla kök
Det har efterfrågats lite mer hemma hos bilder här på bloggen. Själv tycker jag att just det är det roligaste att se på inredningsbloggar, det är det som inspirerar mig mest. Inredningsreportage i tidningar i alla ära, men det känns mer äkta när man själv visar upp sitt hem, (även om man ibland kanske piffar lite extra om man ska knäppa en bild, men det låtsas vi ju inte om, nä vi har ju alltid sådär välstädat såklart...)
Nja om det vore så väl, ofta råder totalt kaos, iallafall hemma hos oss, när barnen har dragit fram. Men det är ju så det ska va!
Visst gillar jag ordning och reda och ha det snyggt hemma, men när det gäller barnen, så får de leka bäst de vill här hemma nästan. Vi har barnsäkrat och plockat bort en hel del, och det går alldeles utmärkt att bygga koja med soffkuddarna, eller varför inte under köksbordet? Skulle aldrig fixa att hela tiden behöva tänka på att barnen måste vara så försiktiga här hemma, för att inte riskera göra sönder eller repa något. Men visst självklart så försöker vi ju lära dem att handskas varsamt med prylar, och de får ju inte hacka i köksbordet och måla på väggar och sådant (även om sådana saker ändå händer, de är ju så fasligt snabba de små trollen, man behöver inte förlora dem ur sikte många sekunder förrän den nymålade väggen har fått sig några långa svart streck). Men man får ju skylla sig själv då, om man är så dum så man lämnar en penna framme som en tvååring kan få tag på... (been there many times...)

12 kommentarer:

 1. Du har verkligen bra smak! Var har du köpt de fina blomkrukorna i fönstret?

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Jag älskar skålen /har en i vitt) och vad effektfullt med de blommorna!

  Ang. barnen håller jag med dig fullt ut! Nu ligger ju vår still där vi lägger henne än så länge men när hon börjar dra ner saker och leka loss får hon ju så klart röja. Mamma ska röja mest! :)

  SvaraRadera
 3. Fint och stilrent.Gillar dina krukor i fönstret.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. www.emmyt.blogg.seonsdag, 15 oktober, 2008

  najs najs :) ska bli spännande och se mer.

  kram
  em

  SvaraRadera
 5. Tycker om din hylla med brickorna. Har sett den tidigare och alltid varit lite imponerad av samlingen!

  Kram
  /Johanna

  SvaraRadera
 6. Vad FINT du har det i ditt kök!!

  Känner igen mig i vad du skriver om inrening & barn. Just nu längtar jag efter att få köpa nytt köksbord. Men fortfarande händer dt "olyckor" med bordet & nu gör det absolut ingenting - barnen måste ju få använda köksbordet! Men snart snart hoppas jag att familjen är redo att byta ut det!
  KRAMIS!!!

  SvaraRadera
 7. Vilket mysigt kök! Fint med möbeln och svarta detaljer till de vita väggarna. Rent och frächt intryck.

  Ha det så gott!
  Kram Ulli

  SvaraRadera
 8. Stilrent och mysigt på samma gång. Svår kombination men du lyckas. Vad är du för barnstol som du har? Är trött på vår tripp trapp.

  SvaraRadera
 9. Lampan. Den gillar jag skarpt. Spanar just nu lampor överallt. Skulle behöva lägga en månadslön på lampor egentligen.

  SvaraRadera
 10. Oh vad läckert kök - är det Plattan jag skymtar i bakgrunden?

  Kram Mia

  SvaraRadera
 11. Sund instälning du har! Jag resonerar precis likadant. :)

  /Malin Inspiration & design

  SvaraRadera
 12. Du har ett jättefint hem! Låt det bli en serie där du visar upp hela hemmet.

  SvaraRadera