torsdag 16 oktober 2008

Dags för pyssel

Bild: Vi i villa
Jag har alltid tyckt om att pyssla och skapa. Är lite av en periodare när det gäller pyssel med, kan helt haka upp mig på något speciellt, för att sen tröttna när det blivit för mycket. Ett tag var det göra egna smycken. En annan gång var jag helt besatt av scrapbooking. En tredje gång var det måla tavlor i akryl. Sen barnen föddes har detta pysselintresse dock fått mycket lite utrymme i mitt liv. Kan inte säga att det beror på brist på tid, för visst skulle jag kunna pyssla på kvällarna istället för att glo på tv eller sitta vid datorn. Men jag har helt enkelt inte haft ork. Lusten att pyssla något smyger sig alltid på under dagen, men sen när kvällen kommer och barnen precis har somnat så är det så lätt att bara skunka ner i soffan och bara vara. Men jag har verkligen insett nu hur tom jag känner mig utan att få skapa på ett eller annat vis, och hur lycklig man faktiskt känner sig efter att ha skapat och gjort klart något pysselprojekt. Nu har jag många roliga projekt som jag ska ta mig an, en hel lista faktiskt, nummer ett tänkte jag påbörja ikväll. Roligt, roligt!

2 kommentarer:

  1. Känner precis igen mig, tycker så mycket är roligt och är verkligen en periodare. Dock när kvällen kommer är jag helt slut och sitter istället här. Det skall bli spännande att se vad du håller på med!

    SvaraRadera
  2. Här är en till Pysselfia. ;) Visst blir man GLAD av att pyssla och det är som lite terapi tycker jag . Man blir lugn och glad. :)Ska bli kul att få se vad det är för pyssel hon har på G. :)


    Ha en supermysig helg! Kram Malin

    /INspiration & design

    SvaraRadera