söndag 5 oktober 2008

Go green

1. Förvaringsbalja från Koziol, 159 kr, Favoritsaker 2. Hängare grön blomma, 39 kr, Mio 3. Stol Urban. 359 kr, IKEA 4. Krok Wire för skorna, 85 kr, Designtorget 5. Tyg från Reprodepotfabrics, ca 100 kr/m 6. Absolut finaste nyckelskåpet, TS från Asplund, 2950 kr, RUM21 7. Krok Mama, 175 kr, Designtorget
Ja man kan inte säga att det är särskilt grönt ute längre, snarare gult och orange på både träd och mark. Just därför borde man pigga upp sig med lite grön dekoration inomhus istället, gröna växter såklart (för den som klarar av att hålla dem levande, själv kör jag med plastväxter överallt för tillfället, men de är riktigt fina måste jag säga, kan nästan tas för äkta vara), men lite gröna prylar vore väl inte heller fel? Den gräsgröna färgen i kollaget ovan är precis min smak, en pigg och klar färg som jag gärna tar in accenter av här hemma.
Vår nya dammsugare Go green från Electrolux dök upp här i veckan med, (japp, det blev en beställning av den, från Tretti.se, snabb leverans, fraktfritt och dessutom billigaste återförsäljaren, rekommenderas!) den har lite inslag av denna gröna färg på dess svarta dammsugarkropp, riktigt snyggt vill jag lova! För övrigt en jättebra dammsugare, vi är supernöjda hittills. Det är riktigt kul att städa nu, för man slipper dra dammsugaren fram och tillbaka sjuttonhundra gånger för att dammsuga upp några smulor. Svisch säger det så är smutsen borta. Den glider lätt fram över både parkett och plastmatta, och den ÄR faktiskt betydligt tystare än andra dammsugare, så den gör verkligen skäl för sitt namn "ultra silencer". Att sladden dessutom räcker hela 12 m, är även det ett stort plus. Nu står den här hemma i vardagsrummet som en fin prydnad och glänser, ja den är ju alldeles för fin för att gömmas undan i något skåp förstår ni väl =)

4 kommentarer:

 1. www.emmyt.blogg.sesöndag, 05 oktober, 2008

  härligt med ny dammsugare! vill också ha! ture blir livräd när man sätter på vårt vrålande schabrak så kanske vore bra med en tystare...

  är det den som de hade som reklam med en sovande bebis på?

  förresten är grönt dösnyggt, speciellt äppelgrönt/gräsgrönt tycker jag :-)

  SvaraRadera
 2. Fina gröna saker! Hoppas att helgen har varit bra! KRAMIS!

  SvaraRadera
 3. Jag är lite av en dammsugarfreak eftersom jag har så många djur (rena rama zoot här hemma) så jag blir jätteglad av att läsa att den är så bra! Visst är den miljövänlig på nåt sätt? Happy cleaning! :)

  SvaraRadera