torsdag 23 oktober 2008

DEL 4- Toalett

Svart tvättkorg från Färg&Form.
Tvättställskommod som rymmer massor, från IKEA.
Superbra blöjförvaring från Lundmyr. Medicinlåda från MIO Turkos förvaringskorgar i 7 pack, ELLOS Glasburkar från Åhlens för tvättmedel, inklädda i kakeldekor. Duschdraperi Färg&form Tavla ISA form Hyllplan och konsoler IKEA Svart skötbädd från 1klass.se Små förvaringskorgar i turkost från Ellos
En toalett har ju en förmåga att fyllas med massa bröte, har man dessutom barn så översvämmas det lätt av blöjor, badleksaker och diverse. För att undvika kaos, så är det bra förvaring som gäller här hemma. Vår toalett är inte världens vackraste direkt med beigesspräckliga väggar och blå plastmatta (fast visst kunde det varit värre med). Men vi bor ju i hyresrätt, så det är bara att gilla läget och försöka göra den lite trevligare med fina detaljer istället. Sen en sak jag är väldigt glad för iallafall är att toaletten är så pass stor så den den rymmer en tvättmaskin, (som även agerar skötbord). Det är värt mycket att slippa springa ner i källaren och tvätta, för det är inte vidare smidigt att behöva kånka ner två små barn varje gång en maskin är klar, och dessutom blir man ju så låst med tvätttider som ska passas.

5 kommentarer:

 1. Du har verkligen lyckats, de turkosa korgarna passar jättebra och är ju en supersnygg färgklick!

  Vad fin blöjkassen från Lundmyr är, de har väldigt fina saker.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Åh- så fint du lyckats med toa/badrummet!!!
  Med små medel så ser det minst lika fräscht ut som nya bad. Fast jag gillar att man gör det personligt mer än färdiga dyra lösningar. Inget fel på dom, men dom är liksom inte lika roliga o inte alls lika inspirerande som t ex hos dig.
  Vi har ju köpt ett litet radhus som vi skall fixa iordning vinden på så badrummet står sist på listan att göra iordning i.
  Men som tur är så är det vita (dock plast)väggar o orange golv.
  Jag tänkte plocka in svartvita detaljer. (typ duschdraperi o toalock)

  Men skall man blanda in fler färger när golvet är orange?

  Det räcker väl med det som färgkllick va?
  Tänkte köpa till underskåp o byta överskåp oxå. Sätta upp snygga hyllor som du gjort o en kul tavla ovanför toastolen. Det blir lite som hos dig.

  Nu blev jag av med lite depp för det går ju att få jättefint med liten peng.

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Superfint, älskar de turkosa detaljerna ihop med det svartvita och pricken över i är tavlan från underbara Isa!

  SvaraRadera
 4. Jättefint ni har piffat till det med turkost & svart!

  SvaraRadera
 5. Inspirerande inlägg! Gillar verkligen färgerna...

  Kram Mia

  SvaraRadera