måndag 25 augusti 2008

Äntligen på plats



Foton: Privata
Nu är äntligen vår Norm 03 lampa på plats i sovrummet. Har länge trånat efter en denna lampa, och nu är den min! Jag är verkligen supernöjd med den, och den är mycket finare i verkligheten än på bild. Och skenet den avger är verkligen jättehärligt, lite drömskt och sagolikt sådär. Så ni som går och funderar på en likadan, tveka inte längre, jag kan nästan garantera att ni kommer att älska den.
Är du sugen på att beställa en Norm 03 så passa på nu medan månadens erbjudande hos Vit design "fraktfritt på beställningar över 400 kr" fortfarande gäller. Klicka här för att läsa mer om denna fina lampa och även se fler bilder.
Ps. Imorgon kväll presenterar jag de 5 vinnarna i smyckestävlingen... Antar att det är många som väntar på det med spänning. En sådär 329 stycken för att vara exakt!

6 kommentarer:

  1. Ja den är verkligen snygg..snygg tavla ovanför sängen. Ja gissa om man är nyfiken på om man har vunnit...fast jag har jämt sådan otur. Kramilikram

    SvaraRadera
  2. Den blev jättesnygg!

    SvaraRadera
  3. Så snyggt och vilken lyx att ha en sån lampa i sitt sovrum!!!

    Gud- va många snygga lampor jag har sett den senaste tiden då. Har sett en här som jag velar om jag skall slå till. Den är lite stor att ta med hem nämligen;)

    kram o må väl!

    SvaraRadera
  4. JAG VILL OCKSA HA!!! den lampan ar ju sa snygg............
    kram
    anna

    SvaraRadera
  5. Men oj vd snyggt! Rakabajsarsnyggt!!
    Hoppas vår lampa kommer i dag. Känns så hihi. Du ska va helnöjd med lampan, vilket ag itne kan tänka mig annat än att du är. :)/Malin

    Inspiration & design

    SvaraRadera
  6. Jättesnyggt, kan tänka mig att den ger ett mysigt sken. Jag håller med oss att visa saker är svåra att fota...

    SvaraRadera