måndag 22 februari 2010

Nyfikenheten stilladBilder: Colorama, Sofie Lawett och Elle interiör
När vi tackade ja till vår kommande lägenhet så gjorde vi det utan att ha tittat på den först. Vi hade bara varit inne i en av grannlägenheterna vilken var superfin vilket gjorde att vi vågade tacka ja trots det faktum att vi inte sett den. Men nu äntligen har jag fått mailat lite bilder av den nuvarande hyresgästen och det var så kul att äntligen få se den så man kan börja planera ordentligt :)
Köket är bra planerat och har vitmålade väggar, vita standardluckor och vitt kakel- en perfekt grund för mig :) Ett av rummen har fint gammalt trägolv och kakelugn. Det finns två toaletter, ett stoort vardagsrum och en stor möblerbar hall. Sen alla dessa underbara spegeldörrar och höga fönster, så fint! Ska verkligen bli kul att sätta sin prägel på denna lägenhet!
Dock finns det ju så mycket fint att inspireras av så man blir helt galen, man vet liksom inte riktigt vad man ska välja. Som bilderna ovan till exempel, bara vitt, en glad fondvägg eller kanske tapet? Ja det är frågorna som tål att funderas på. I vilket fall som helst är det tre fina bilder att ta inspiration ifrån.
Pinnstolarna på bild 1 och två är för övrigt av samma modell som vi har i gömmorna. Våra är vita, men ack så fina de var gulmålade!

2 kommentarer:

 1. Jag är lite nyfiken på vilka bloggar du gillar, du har skön stil inte såndär lantlig vitt vitt vitt som "alla andra" bloggar har.
  Tips mottages tacksamt :)

  SvaraRadera
 2. Låter som en urfin lägenhet! Skönt med högt i tak. Vi har ovanligt högt för att vara ett gammalt hus. 2,50 m.
  Var hemma hos en kompis till barnen och dom hade typ 3,5 m i takhöjd och jäklar vilken rymd det blir även om golvytan inte är så stort.

  Det kommer att bli så fint hos er o gult är verkligen kul att ha nu till våren.

  kram kram

  SvaraRadera