onsdag 26 augusti 2009

"Veckans" v. 35

kollage4444 copy

Solen har varit framme en hel del de senaste två veckorna, riktigt härligt (jag har dock tyvärr mest beskådat den inifrån mitt sjuknäste). Men man känner i luften att hösten börjar nalkas och jag ser faktiskt fram emot gulröda trädkronor, mysiga koftor och mörka kvällar med tända ljus
Sommarkänsla året runt får man med de söta glasstrutsskålarna i grönt och gult. Ungarna skulle verkligen älska att få glassen serverad i dessa (jag med). Nya kökshanddukar är något som alltid är kul att piffa upp köket med, denna fina med t:et är en nyhet från Keepcalmgallery. Skärbrädan passar en riktig bokmal som mig med dess boklika utseende. Förvaras med fördel mellan kokböckerna. Isas illustrationer livar alltid upp, denna grafiska i svart och vitt har länge varit min favorit och den finns även i andra kulörer som kanske matchar ditt kök bättre!
Skolan har kört igång, jag har hostat mig igenom de första dagarna och proppats full med massor av information. Men utbildningen och skolan lovar mycket gott och klassen känns toppen!

1 kommentar:

  1. Hejsan, hängt med i din blogg ett tag, tycker den är bra och du har smak som går ihop med min. Fina saker du hittat. Brickan var söt och jag är själv intresserad av flera Warhol-affischer men som sagt, de skickar ju inte via post så trevligt att du fick hjälp =)
    //Jessika

    SvaraRadera