tisdag 24 mars 2009

Välfylld vardag

Foto: Mamamekko
Har varit lite dålig uppdatering senaste veckorna på bloggen, som ni säkert märkt. Att plugga heltid samtidigt som man är själv med två småttingar tar mycket energi och tid, vilket även bloggen gör, så man önskar ju att dygnet hade fler timmar för att hinna med allt man vill. Sen ska jag dessutom börja jobba en del framöver... Tur man gillar att ha många bollar i luften :) Men så länge jag tycker det är kul att blogga så tänker jag köra på och försöka hitta tiden bland plugg, jobb och barnbestyr, men nu vet ni iallafall varför jag varit så oerhört dålig på att lämna spår på era bloggar... Hoppas ni blir kvar trots att det är lite stiltje här :)
Gillar inte bildlösa inlägg, så ovan ser ni en bild från vårt kök. Vita tulpaner är numera varje veckas återkommande inköp. De ger en härlig vårkänsla och blommor i allmänhet gör ju att hemmet känns livfullt. Tyvärr föddes jag tydligen inte med gröna fingrar för de flesta krukväxter jag köper hem brukar inte bli särskilt långlivade... Men snittblommor har ju ingen lång livstid ändå, så därför är de perfekta för mig :)

2 kommentarer:

 1. Takk for den fine kommentaren på min blogg.
  Jeg har heller ikke så mye tid til å blogge for tiden, heltidstudent , heltidsmamma og heltidspysslare så er det svårt å få tid med alt:) Selv om jeg ikke er så flink til å kommentere innlegg så er jeg ofte inne på din blogg og titter... alltid like inspirerende!

  PS... Kanskje vi skulle samle ihop ett gäng och ha ett lite blogg träff i juni.. en shopping runda i göteborg tex.. Myrorna etc.
  What do you think?
  stor klem fra nina..

  SvaraRadera
 2. Tulpaner är ett stående inslag även hos mig såhär på tidiga vårkanten. Tänk att en liten bukett snittblommor kan lysa upp ett helt rum!

  Mina tulpaner brukar hålla ganska exakt en vecka (absolut inte mer iallafall) om jag pysslar om dem med nytt snitt och nytt kallt vatten var eller varannan dag :)

  / Lise på [web]diarium

  SvaraRadera