tisdag 13 januari 2009

Marimekko...

Har aldrig riktigt fastnat för Marimekkotyget "Ystävät" innan, förrän igår när jag råkade på denna bild på mäklarbyrån Alvhems hemsida. Men så är det med många av Marimekkos tyger tycker jag, vid första anblicken så ser de inte alltid så jätteroliga ut, men efter några tittar och kanske en bild på tyget i miljö så etsar de sig fast och skapar habegär... Ja så är det, jag har nog säkert 20 tyger av finsk kvalite som mer än gärna skulle få flytta in här hemma, här och nu, men både användningsområde och plats saknas... Och pengar med för den delen =) Psst! Jag är ju med och tävlar om 5000 kr hos Colorama på Sköna hems hemsida. Är en av tre nominerade i tävlingen "månadens läsarhem", och jag behöver röster för att vinna... Så skynda dit och rösta (om ni gillar vårt hem vill säga)... Alla som röstar har dessutom chansen att vinna fina priser! Klicka här för att komma till tävlingen

6 kommentarer:

 1. Det där var riktigt, riktigt snyggt, men personligen tror jag inte jag hade fixat den orange-färgen i mitt kök.. Men man ska aldrig säga aldrig..! ;)
  Alvhems mäklarbilder är otroliga. Inspiration på hög nivå! I likhet med din blogg! ;) Tack!

  SvaraRadera
 2. Ja, dom visar verkligen fina hem där!
  Japp - har röstat på ditt hem! :-)

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset! Ska genast in och tävla =) Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det läckert!
  SÅ söt Molly var i sin nya frisyr!!
  Blir lite svårt med vintermössan där...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hejsan, å är kul och se vad andra köper på 2hand. hoppas att se bilder snart :) Ska lägga upp nån bild i kväll på det jag hittade igår.

  Håller med om att 5000kr till färg vore ju inte så illa, både jag och killen är arbetslösa. Men jag hoppas på hitta nåt jobb. Planen är att flytta till göteborg. Kanke inte så bra i dessa tider, men man får ju hoppas :)

  snygga bilder här ovan :)

  SvaraRadera
 6. Hej hej,

  Bilden är tagen i min gamla lägenhet i Linnéstaden i Göteborg (som jag själv renoverade 2007). Marimekko-tygets orangea färg är normalt sett mörkare i verkligeheten (likt kökslampan Bumling), men det syns inte då mäklarbilden är kraftigt överexponerad (vilka är inte det?!).

  SvaraRadera