tisdag 27 januari 2009

Color me happy!

Gul lampa i retro stuk finner du his Furniturebox. Den flerfärgade hängaren kommer från Poppilopp. Underbar illustration i regnbågens alla färger by Isa. Finaste ABC-planchen finns att köpa hos Juniform. Den roliga "Gubben i månen"-lampan hittar du hos Russinet. Det vita skåpet i plåt kommer från IKEAs serie PS. Förvaringstunnor i gummi håller reda på leksakerna, från Urbanliving.

7 kommentarer:

  1. har mailat dig ;-)

    SvaraRadera
  2. mailat en ny länk...

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket för beskrivningen, det lät ju inte allt för kompilcerat, kanske att jag gör ett försök ;-) Håller tummarna för att det klarar tvätten.

    SvaraRadera
  4. mamamekko; Japp, den sprayades röd först (Biltemas färg). :) Tycker absolut att du ska göra dig en sådan låda. :) Funderar på att göra en medicinlåda också. Ännu lättare ju. :) Skulle gärna haft originalen men dom är kluriga att få tag i och dyrare förstås. :) Kul att du gillar mina tips. :) Kram kraaam

    Color make me happ tooooo!!! ;) /Malin

    SvaraRadera
  5. ABC-planschen har jag sneglat på. Så fin o underbar färgklick. Skall bara kolla först om den passar i barnens rum. Har så svårt för att bestämma mig för vilken stil jag skall köra med därinne.

    kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Å så mycket fint! Jag vill ha alltihop!!

    SvaraRadera
  7. Jag gillar din barnrumsinspiration! Allt där helt i min smak

    SvaraRadera