tisdag 30 december 2008

REAreaREAreaREArea

Finfin dress från Kik kid, snart klär en sådan vår lilla Molly. Halva priset hos Russinet.
Överallt hörs ropen skalla: Mellandagsrea, Nyårsrea, Tokrea! Själv håller jag mig som sagt borta från att springa på mellandagsrea i trängseln med risk att utsättas för vassa armbågar, och spanar istället in de små inredningsreorna online istället. I lugn och ro, utan köer. Jag spanar bara, inte shoppar, det hörde ni va? Håller ganska hårt på mitt shopstop. Men det är klart, dyker det upp något som jag trånat efter länge, på rea, då kanske jag slår till ändå. Men än så länge har jag bara fyndat finfina kläder till barnen till halva priset. Behöver ju fylla på deras garderober lite då det börjar dagis om en vecka... Båda ska skolas in samtidigt, dock på olika avdelningar... Kan bli lite körigt med tanke på att sambon börjar skolan samtidigt och dessutom har två tentor och har därmed svårt att vara hemma. Men både farmor, mormor och syster har lovat att ställa upp med inskolningen.
En liten klump i magen har jag för att barnen nu ska börja dagis, även om jag tror det kommer gå så bra, så bra. Själv börjar jag på Komvux i samma veva. Hur det ska gå däremot, det får vi väl se =) Nä då, det ska nog gå bra, ska bli skönt i vilket fall att äntligen få göra något efter att ha varit hemma i snart tre år. Så vår och höst blir det plugg för min del som planen ser ut just nu. Sen kanske vidare studier på högskolan. Men jag tar en sak i taget.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt när man lyckas fynda lite. Har sjäv inte hunnit ut & shoppa då jag jobbade i mellandagarna. Men nu så är plånboken full med presentkort så snart ska jag ut & shoppa loss!!

    Hoppas att ni har haft en bra år 2008??
    Kram ZR

    SvaraRadera
  2. Så spännande och roligt med inskolning och skola för din del. Skönt med hjälp från släktingar också, de kan verkligen vara guld värda ibland.

    SvaraRadera