onsdag 31 december 2008

En skrubb full av gamla tapeter


Sen hårddisken pajade för några veckor sen, så har jag ägnat mig att gå igenom både min gamla och nya blogg, och samlat in foton som jag publicerat. Har sparat en hel del på skivor innan såklart, men en del är borta för alltid, skittrist. Är lätt att vara efterklok och ångra att man inte sparar efter varje foto man lägger in i datorn, men man lär sig ju av sina misstag. Som sagt, en hel del foton har jag ju lagt ut på bloggarna och de har jag ju därmed kvar, det känns iallafall bra. När man går igenom arkiven så hittar man även en massa roliga länkar. Som Tapetskrubben, en butik full med äkta 70-tals tapeter. Ovan ser ni några gröna, sköna tapeter, helt i min smak.

4 kommentarer:

 1. Hej och tack för din kommentar hos mig! (-: Fin blogg du har och vilka supersnygga tapeter. Jag tror att vi hade den blommiga längst ned till höger hemma i vårt badrum hos mina föräldrar- fast i blått! Gott nytt år! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År vännen!

  Fy vad det lät trist med datakrasch...

  Vilka härliga färger & vilket skönt namn, tapetskrubben!

  Ser fram emot ett nytt bloggår & din sida kommer jag besöka OFTA! :D

  Kram Jes

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt år!
  Usch vad tråkigt med en kraschad hårddisk! Jag fick en extern hårddisk i julklapp som vi nu har kopplat in. Känns aningen bättre, då bilderna ligger på båda hårddiskarna och en automatisk kopiering görs en gång i veckan.

  SvaraRadera
 4. snygga tapeter kolla in min sajt www.tapetshopen.se.

  SvaraRadera