onsdag 19 november 2008

Tävling!


Att Vit design fyller 1 år vill vi ju självklart fira på alla dess vis! Så vi anordnar en tävling för er, med start idag. Priset i potten är ett hemligt paket med finfina produkter från Linum.
Tävlingsreglerna är enkla:
För att deltaga räcker det att lämna en kommentar i detta inlägget att du vill vinna, glöm ej skriva mailadress eller bloggadress, så jag kan ta kontakt med er vid ev. vinst. Vill ni ha dubbel vinstchanstipsar ni om tävlingen på er blogg och länkar hit. Lämna även 2 kommentarer i detta inlägget, så ser jag lätt vilka som deltar med två vinstchanser och inte.
Vit design lämnar även i samband med 1-årsjubilieumet 20% på alla produkter från Maze int, så passa på att shoppa nu och spana även in alla nyheter i shopen. Se de nya produkterna här
Missa heller inte att läsa Sveriges första digitala inredningstidning hos Vit design av Vit design, med massa inspiration och trevlig läsning. Läs tidningen
Vinnaren i tävlingen drar jag när jag kommer hem brunbränd som en pepparkaka (eller röd som en tomteluva kanske) från Teneriffa nästa söndag.
Lycka till!

12 kommentarer:

 1. Jag vill absolut vara med :)
  Så kul med en tävling!
  tuva_49@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Självklart vill jag vara med och tävla!
  evari77@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag vill gärna vara med och tävla

  /Jennie
  einne@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Ååh! Tänk om det ändå kunde bli min tur att vinna nu! Varje gång så hoppas å hoppas jag och tror kanske pyttelite att jag faktiskt ska vinna, men pyttsan heller.. Än har inte turen slagit till..
  Jag hoppas verkligen jag vinner nu, för det hade varit årets bästa julklapp!

  SvaraRadera
 5. jag vill oxå va me:)
  /mika_ela6@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Nu blir jag nyfiken på vad det kan vara... vill såklart vara med och tävla!
  sofger1@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag är med och tävlar!

  /Eva
  eva_fallefors@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag vill absolut vara med och tävla! :D

  anonitota@bredband.net

  SvaraRadera
 9. Jag vill oxå vara med och tävla!
  hannafahlgren@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Stort grattis, och som de övriga vill ju även jag vara med och tävla :-) Vem vet - kanske kommer julen tidigt i år?! ;-)

  SvaraRadera