fredag 7 november 2008

Elefanterna invaderar oss

Är det någon som har missat att Mairo lanserade underbara tyger med mönster från "Fem myror är fler än fyra elefanter" nu i höst? Eller att Lindex har sålt smör av ursöta barnkläder med de rosa elefanterna på ?
Jag fullkomligt älskade den serien som liten, (och gör så än) och önskade mig därför alla filmerna till Liam när han fyllde ett. Jag satte på dem lite på skoj, då jag tänkte att han var för liten för tv och speciellt dessa filmer. Men han satt som fastklistrad direkt kan jag lova, han tyckte framförallt om när de sjöng, och såklart när de söta tecknade elefanterna visade bokstäver. Filmerna gick varma här i ett halvår drygt, (japp, I am a bad mom, som låter en stackars liten skitunge på 1 år se lite film på dagarna) , tills han fick disneyfilmen "Cars", och Blixten McQueen istället tog över tronen efter Magnus och Brasse.
Även om Liam har tröttnat på allt vad Fem myror heter just, så blir hans mamma barnsligt lycklig när hon kan inhandla både tröjor och tyger med dessa ursöta figurer på. Men bara för ett år sen så fanns ingetdera, så hon fick helt sonika måla en tavla själv med ett par elefanter. Resultatet ser ni ovan.

2 kommentarer:

  1. Jag var oxå helt fast i den serien som liten och alla kläder är ju underbara=) Ha en trevlig Lördag, kramar emmsan

    SvaraRadera
  2. Hade jag haft småbarn igen så hade jag absolut tapetserat både dom o allt annat med detta!! hihi
    tur att min syster yster har en liten så jag kan shoppa det till andra..hihi

    SvaraRadera