torsdag 30 oktober 2008

Mönstermix


Jag älskar ju Marimekkos tyger, och har en del stuvar som bara ligger och väntar på att få komma till användning. Hade jag haft plats så hade jag spänt upp dem på kilramar och blandat dem friskt i ett kollage på någon vägg. Varför ska man bara ha ett stort tyg uppspänt när man kan blanda friskt? Se bara hur härligt det ser ut på bilden ovan med de olika mönstrena i en salig blandning. Men som sagt, det krävs lite fri väggyta för att åstadkomma något liknande, och det saknar vi just nu.

5 kommentarer:

 1. Åh, det där var sååå snyggt!!! Gillargillargillargillar....
  Tyget i mitten har vi ovanför sängen!!

  Hoppas allt är bra med dig!
  kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig idé! Härligt att blanda olika färger och mönster!

  SvaraRadera
 3. Det var faktiskt riktigt fint att blanda så där, till o med jag som annars e så sparsam med färger tyckte det! :)
  kram jennica

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Håller med dig. Man kan lika gärna blanda, det blir en fräck effekt. Synd att du saknar bra plats för det. Kan det inte finnas någon plats någonstans. ;) Man har ås mycket idéer men plats för dom saknas. Sen i bland poppar alla idéer upp på samma gång. Så är det för mig nu. bara senaste veckorna ar jag kommit på tre nya idéer till vardagsrummet. :) Å så blir man ju så ivrig med. Hopplös man e! :)


  Ha en mysig kväll!

  Kram Malin Insp/design

  SvaraRadera
 5. Ja PRECIS! Varför ska man bara ha ett tyg på väggen när man kan ha flera, friskt vågat, hälften vunnet! Du gav mig en idé...

  SvaraRadera