söndag 12 oktober 2008

Good shape design


Har fått frågan om vart tavlan med fåglarna i föregående inlägg kommer ifrån. Självklart måste jag ju tipsa alla er därute (hur kan jag missat det) om de underbara trycken John Payte på Good shape design gör. Jag upptäckte hans plancher våren 2007, när han precis öppnat upp portarna till sin lilla webbshop. Jag föll som en fura för hans grafiska och lekfulla tryck, och skickade iväg en beställning på två plancher direkt. Den vita med orange fåglar (som ni ser ovan) och en likadan fast med svart grund och vita fåglar fick flytta hem till oss. I love them!
Klicka på bilden ovan för att komma till hemsidan.

5 kommentarer:

 1. De är supersnygga!! Tack för att du sa var du köpt dem, ska genast kolla in!

  Läste förresten att du funderade på att köpa något från Cassandra Rhodin, kan tipsa om att Rädda Barnen har signerade tryck med några av hennes illustrationer. Såg det på hem2008-mässan. Deras webbshop öppnar i slutet av oktober, snygg tavla samtidigt som man hjälper barn, kan det bli bättre? http://www.raddabarnen.se/vartarbete/Pages/webbshopintro.aspx

  SvaraRadera
 2. kanon snygga:) Gillade den med hus..
  kram M
  ps. glöm inte tävla på min blogg:)

  SvaraRadera
 3. Tackar för tipset, där ska jag kika in=) Fina bilder du visar från ditt place!!! Ha det bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 4. Jag har köpt korgarna på Åhléns. Gjorde det i våras så jag vet inte om de fortfarande finns i deras sortiment. Ja, visst är de superbra att förvara saker i.
  Ha det fint!

  SvaraRadera