onsdag 8 oktober 2008

Första dejten på 2 år...


Bild: Boligmagasinet
Bild: Livingetc


Nu blev ni allt nyfikna va =) Ja till helgen vankas det dejt med sambon, första gången på två år som vi ska ut tillsammans utan barn. Herregud vad tiden går, det är inte klokt. Men jag har inte sörjt det heller, det är intensivt med två småttingar, speciellt när man är mycket själv, så prio ett när sambon är hemma är att jag ska få egentid, för det behöver jag då. Och sen vill han heller inte gärna lämna bort barnen till barnvakt det första han gör när han kommer hem för att vi ska roa oss han och jag, när han kanske inte träffat dem på en hel vecka. Men till helgen vankas det banrfritt och Sissela Kyles show på Intiman i Stockholm, god mat och lite shopping. Och en härlig sovmorgon förhoppningsvis (hur längesen var det inte man fick det, härhemma vaknar barnen 06.00 jämt, så vi behöver verkligen ingen väckarklocka). Riktigt trevligt ska det bli, jag gillar verkligen Sissela Kyle (men min sambos sällskap desto mer såklart).
Bjuder på lite fina sovrumsbilder såhär innan läggdags! Godnatt.

6 kommentarer:

  1. Det låter helt underbart! Ni får ha en jättetrevlig kväll!!!

    SvaraRadera
  2. Åh vad underbart härligt det låter! Vi försöker komma iväg ibland - men vi känner precis som ni. Viktigt med egen tid & viktigt att ha tid ihop med barnen hela familjen! Men i längden är det ju oerhört viktigt för förhållandet att faktiskt få egen tid där med. Bara att få prata till punkt, att slippa torka en mun eller ett utspillt glas när man äter, att kunna strosa på stan utan att behöva leta upp första bästa toalett... Tänk vad man med små medel kan göra under småbarnsåren för att "Lyxa till det" :-)!!!

    Hopaps att ni får det fantastiskt mysigt & trevligt! KRAMISAR!

    SvaraRadera
  3. åh vad härligt det låter :) välkommen upp :) eller är det upp? haha jag har noll koll..

    SvaraRadera
  4. ah vad harligt!! ja det ar sa viktigt med egentid. Jag och min partner forsoker ga ut en gang i veckan, vilket jag alskar.
    hoppas ni far en jattemysig dag
    kram
    anna

    SvaraRadera
  5. Vad mysigt det låter! Jag hoppas att ni får en underbar helg och att ni verkligen passar på och njuter. Här har du en till som skulle behöva lite egentid med sambon, så vi får hoppas att vi också lyckas planera in något liknande snart.

    Kram Anna

    SvaraRadera
  6. hej på dej!! o ett alldeles för sent TACK för gatulationerna när Lilly kom :)Vad gör du nu för tiden...e du kvar på Hårcompaniet?? Eller jag kanske e lite efter.. :) Kram Carro

    SvaraRadera