lördag 25 oktober 2008

Familjealmanacka


Letar du (liksom jag) dig alltid fördärvad varje år efter en almanacka, som inte bara är praktisk, har stora fält att skriva i, ett för varje familjemedlem och som dessutom ser lite trevlig ut för ögat? Nu behöver du inte leta längre. Klevelandord har almanackan som uppfyller alla kriterier! Så nu vet jag vilken almanacka som kommer att pryda vår vägg här hemma år 2009. Klevelandord säljer även helt underbara doptavlor (för dem som gillar den lite enklare grafiska stilen, utan pluttinutt), och du hittar även vanliga almanackor, kort och en hel del annat. En sida värd absolut ett besök, eller två!

5 kommentarer:

 1. SNYGG!
  Var hittar man äpple/päron-bilden du har i svartvitt? Likaså siffrorna du har lite varstans?

  SvaraRadera
 2. Instämmer till fullo! Jag är supersugen på familjekalendern, gillar den skarpt! Förhoppningsvis kan man snart köpa den hos Perlan.

  SvaraRadera
 3. Mamamekko; Hej hej! Trevligt med en hälsning från dig. :) Känner igen det där med att inte hinna med att besöka /kommentera på bloggarna. :S

  Ha en mysig Söndag!

  Kram Malin (insp/design)

  SvaraRadera
 4. Tack snälla! Har du målat den själv? Duktiga du! Kanske ska ta o göra den också, fast i färg då.. Jag känner igen den också.Inredaren Sofie Andersson har den med i en av sina stylingar.

  SvaraRadera
 5. Snygg kalender! Har faktiskt börjat knåpa på en egen... Lite inspiration är ju aldrig fel =)

  SvaraRadera