lördag 27 september 2008

Idag pajade dammsugaren...


Kanske inte konstigt, den hade ju trots mer än 10 år på nacken. Så nu är det alltså lite panik att köpa en ny, med tanke på att dammsugaren åker fram nästan varje dag härhemma. Efter att ha letat och jämfört och läst recensioner på nätet, så blir det nog dammsugaren ovan, Electrolux Ultrasilencer Green som kommer att införskaffas. Den är tystgående och även energisnål , och är dessutom gjord av återvunnet material. Att den har ett trevligt yttre gör ju inte saken sämre heller =) Om det finns någon därute som har denna dammsugare, berätta gärna, om ni är nöjda eller inte, fördelar och nackdelar. Tips om andra dammsugare ni kan rekommendera mottages självklart också tacksamt.

5 kommentarer:

 1. Jag kan varmt rekommendera centraldamsugare och roomba. Varför? För att det finns så mycket annat kul att göra i livet....

  SvaraRadera
 2. Åsa: Det kanske blir ett alternativ när vi bor i hus sen, men inte nu när vi bor i liten hyresrätt... För gud så smidigt de verkar! Tack dör tipset.

  SvaraRadera
 3. inte har jag den dammsugaren, men den ser ju snygg ut.........:o)
  ha en trevlig sondag
  kram
  anna

  SvaraRadera
 4. Vi har centraldammsugare men tycker inte att det är sååå mycket enklare ändå... :) Lika tråkigt vilket som. Hoppas den är bra, jag gillar de nya tysta som inte brummar sönder öronen!

  SvaraRadera
 5. Ultra Silencer är den bästa! Har iofs inte en "Green" men jag kan lova att jag är nöjd. Köpte den för att dottern bara grät när man dammsög med den förra. Den här är knäpptyst och dammsuger verkligen upp ordentligt! Nästa gång blir det helt klart en sån där snygg i svart eller vitt.
  Köp vettja!/ Pia

  SvaraRadera