fredag 4 juli 2008

Nya mattan på plats!

Jag efterlyste ju en grå ryamatta häromdagen. Fick då ett tips om en på Ellos. Jag spanade in den på hemsidan, och efter en stunds funderande så klickade jag iväg en beställning. Jag hade ju 40% på valfri vara, så det blev runt 400 kr med frakten, så det gick inte stå emot. Tog dessutom expressleverans, då jag har lite dåligt tålamod =) Och nu är nya mattan på plats och med tanke på priset, så är jag mycket nöjd! Känns så skönt att vara med matta igen med, mysfaktorn blir betydligt större i vardagsrummet, innan kändes det så kalt och tråkigt.
Ikväll ska vi till min svärmor på lite firande. Sambons mormor och morfar firar 60-år som gifta idag, inte dåligt det ! Så det vankas firande med god mat och umgänge ute i det underbara vädret!

10 kommentarer:

  1. Så fint det blev! Jättesnygg matta! Ha en trevlig helg! Kram

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blev med mattan! Gillar ditt soffhörna (som jag har sagt tidigare:). Du har det så charmigt. Unnikokudden är så fin! Gillar din stil!

    Ha en mysig helg! Kram Malin
    (inspiration & design)

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Tack snälla goa för dina gulliga ord hos mig! *kram*

    Vad fint det blev med mattan och så känns det ju extra bra att fynda sådär :)

    Ha en fin helg!
    Mia

    SvaraRadera
  4. Superfin matta och prisvärd, gör mycket för "myset" med lite mattor=) Jättefint vardagsrum...me like!!! Ha det bra, kram emmsan

    SvaraRadera
  5. Hej!(hittar inte din e-mail adress)
    Jag är en japansk som heter Mayumi Seko och bor i en av bergtrakter ca,200km norr om Tokyo.Jag har bott i Sverige i 30 år och flyttade tillbaks för 10 år sedan.
    I min blogg håller jag på att presentera Sverige på mitt sätt för de sverigeintresserade japaner.Jag har några bloggar vänner som är småbarnsmammor. Jag är så tacksam om jag får visa dina fantastiska bilder till dem med lite översättningen av din inlägg.
    Du får så gärna kolla på min blogg innan du ska bestämma fast den kan vara lite krångligt med japanska ord. http://blogs.yahoo.co.jp/mormor582004/22367979.html
    Mvh. Mayumi

    SvaraRadera
  6. Vad snyggt det blev med mattan, har kikat på den själv till vårt vardagsrum. Vilken storlek tog du?

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  7. 60 år, imponerande! Det är ju verkligen värt att firas!

    Vad fin mattan var! Önskar att jag kunde ha en sån men med fyra katter och en hund är det tyvärr omöjligt... :/ Likadant vardagsrumsbord ser jag att vi har iaf. :)

    SvaraRadera
  8. Hej! Jag såg att du lägger ut saker på Tradera. Jag blir lie nyfiken på vilket namn du gör det under? Så jag kan se vad du auktionerar ut, du verkar ju ha så mkt fina grejer :-)

    SvaraRadera
  9. Vilken härlig blogg du har!
    Första gången jag är inne, lär bli beroende!
    OCH jag är dessutom på jakt efter en likadan matta! Har lagt den som favorit, ska visa sambon när han kommer hem.
    Kram!

    SvaraRadera
  10. mormor582004:
    Har kikat på din blogg nu, tyvärr lite svårt att förstå någonting av japanskan =) Men jag känner mig smickrad över att du vill visa upp mitt hem. Maila mig på angelicautterberg@hotmail.com

    SvaraRadera