söndag 29 juni 2008

Grå som en mus....

Ryamattan Fakse från IKEA. (detta är dock den fläckfria varianten)
Är det någon som har sett till någon ryamatta i grått, helst inte för mörk? Eller någon annan snygg grå matta kanske?
Vi är utan vardagsrumsmatta för tillfället. Vi hade en gång (typ för några månader sen) en Fakse ryamatta från IKEA i gråbeige, men som sambon spillde kaffe på -TVÅ GÅNGER! Och sen kissade en liten 2-åring på den några dagar efter...=) Så den är inte så vacker nu kan jag säga och därför förvisad till vinden, tills den dagen man anlitar en proffesionell mattvätt för ändamålet att få den ren igen, (vilket typ aldrig kommer att hända...)
Vill egentligen köpa en VIT ryamatta, men har väl insett att det inte är någon ide. Och svart vill jag helst inte ha, då vi har svarta soffor. Nä, en grå ska det vara har jag bestämt. Så alla ni snälla rara där ute som har koll, tipsa mig gärna!

4 kommentarer:

 1. Ellos har ryamattor. Vi köpte vår gråa där. Finns under kategorin vardagsrum på min blogg. Vi är väldigt nöjda och fick den till ett bra pris också eftersom vi hade ett rabatterbjudande.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Jag har en ren Fakse hemma som jag fyndat på Ikea för 55kr :) Hälsningar Sandra

  SvaraRadera
 3. Jag har hittat min blivande ryamatta på nylandersmattor.se. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Hej,

  Jag googlade FAKSE och hamnade i din blogg. Jag bor i Umeå för tillfället och vi ska köpa matta. Vi måste köpa från IKEA:s webshop eftersom det är 30 mil till närmsta IKEA härifrån... Du som haft en FAKSE, det står att den är naturfärgad, men på bilden ser den grå ut (som du nämner), är den ljusgrå/mörkgrå? Är den tät och fin, eller gles? Vore jättetacksam för lite tips innan vi beställer. Min blogg har du på www.marieumea.blogg.se

  Hoppas du hittade en bra matta till sist. MIO har en del fina.

  Hälsn Marie

  SvaraRadera