måndag 11 augusti 2008

Ja nu har jag hittat rätt till slut!
När jag gick in på EM igår så låg den där, en gul stor härlig kudde, som bara skrek efter att få flytta hem till oss... Jag hade ju en liten gul manchesterkudde sen innan, ett secondhandfynd, men den har alltid känts så ensam när den legat framme, men nu så fick den åka fram, och även elefantkudden som legat i garderoben länge...Så nu känns det riktigt bra!

13 kommentarer:

 1. Mmm så fint det blev med lite gult! Den virkade fiten är ju underbart fin!

  SvaraRadera
 2. Gult är en härligt färg som piggar upp! Grattis till fyndet, förstår att Du blev glad. Jag säger som Martina, underbar filt också!

  SvaraRadera
 3. ååå sååå fint!!

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Har du köpt filten eller är den egentillverkad?

  SvaraRadera
 5. Jaa den virkade filten är såå fin. :) Blev jättesnyggt med gula kuddarna. Är det föresten ikeas Karlstads soffor ni har? eller liknar dom bara sådär på bild?

  SvaraRadera
 6. Jättefint, så härligt med gult och skönt när det känns bra=) Kramar emmsan

  SvaraRadera
 7. Vi trivs väldigt bra med sängen, har velat ha den väldigt länge och när vi kom till skott för att köpa den så hade den utgått... Har tagit ett tag för mig att få tag på den. Ja som sagt världen är bra liten... Vi har en son som heter Elis, han fyllde 2 för någon vecka sen. Så det blir kul att åka till värmen, kan tänka mig att det är lite annat när man har två att tänka på :) Du har iaf en väldigt trevlig blogg! Inspirerar verkligen!ha det gott

  SvaraRadera
 8. Förstår att det känns bra, gillar verkligen ert vardagsrum och speciellt den virkade pläden som hänger över soffan, den tillåter alla slags acentfärger i rummet.

  SvaraRadera
 9. Verkligen superläckert med de gula kuddarna! Jag har funderat länge på i vilket rum jag ska få in gult... Men har inte kommit någon vart med det. Sparar nog det till nästa vår istället... Manschester kudden känner jag igen - en sådan fanns i vår soffa hemma när jag bodde hemma!! ;-) Fast orange! KRAMISAR!

  SvaraRadera
 10. Det blev ju superfint! Jag har också gula kuddar i soffan och det bryter av så bra mot det mörka.
  Vad avundsjuk jag blir på din mormorsfilt, det är jättefin.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 11. Undrar precis som Malena om dina soffor, vad är det för märke/modell? Ser inte ut som Karlstad.

  Gult var verkligen en perfekt färg att ta upp från filten i en kudde, inte en så populär färg annars.

  SvaraRadera
 12. hEJ! vAD FINT DET BLEV MED GULT I SOFFAN! sER ATT DU OCKSÅ HAR EN GAMMAL HEDERLIG "MORMORS-PLÄD" DÄR! eN SÅN HÅLLER JAG PÅ ATT VIRKA - DEN KANSKE KAN BLI ETT FINT INLÄGG I MIN PÄRLBLOG! Ha det gott // Angel Pearls Eva

  SvaraRadera
 13. Kalasigt snyggt! I like your style!! :)

  SvaraRadera