söndag 31 januari 2010

Glad av gult





Bilder från Sköna hem, Expressen leva & bo, Coloramas hemsida och Boligmagasinet

lördag 30 januari 2010

Lördagsinspiration






Denna bilden tilltalar mig jättemycket. Det vita i kombination med rostfritt, det coola köksbordet och stolarna och sen älskar jag verkligen den bruna skinnfåtöljen som känns udda i ett kök men samtidigt så klockren. Tänk vad skönt att sjunka ner i med en tidning medan maten puttrar på spisen.

torsdag 28 januari 2010

Wis design






Formgivarduon Wis design är en av mina absoluta favoriter. Deras design är lekfull men samtidigt stilren. Deras kök Gallery skulle jag inte tacka nej till i framtiden, älskar de små öppningarna där man exponera sina favoritprylar. Även borden som ser ut som överdimensionerade knappar är fullkomligt underbara och för att inte tala om molnfåtöljen, så himla söt.

Baka baka liten kaka


Fina kakformar med skogstema från Barnvänligt.

onsdag 27 januari 2010

Fler godbitar från Bolagret



Hittade dessa godbitar hos bolagret med, en väggdekal i form av pratbubbla och en väggspegel som ser ut som gigantisk linjal, I like.

tisdag 26 januari 2010

Textilsladdar

Via svägerskan fick jag nys om dessa urfina (och billiga) textilsladdar. 49 kr stycket hos Bolagret, som hittat.

måndag 25 januari 2010

Vinn bokstäver!


Jag är med och tävlar om de fina bokstäverna som jag skrev om för ett litet tag sedan. Fina bloggen I Veras hus är det som står för tävlingen. Trodde jag redan hade länkat på min blogg för dubbel chans att vinna men hade tydligen missat det... Men tävlingen pågår ända till på fredag så ni andra har några dagar kvar på er att tävla!

söndag 24 januari 2010

Ny kamera= bildkavalkad































I fredags hämtade jag ut min nya kamera. Eller min nya kärlek kanske jag ska kalla den, för jag har knappt släppt den ur händerna på hela helgen ;) Är så underbart att kunna se lite skärpa och klara färger i sina bilder igen. Min tidigare kamera har krånglat sen jag köpte den. Den har varit inne på reparation två gånger för olika fel, och sen ända sen i somras så har det varit något fel på den som gjort att både skärpa och färger har blivit jättetråkiga. Tyvärr gällde inte garantin längre så det blev nu till att beställa en ny efter att ha sparat hela hösten. Har gått från digital kompaktkamera till systemkamera, därför har jag ägnat mig åt att ta bilder högt och lågt här hemma och testat olika inställningar. Ovan ser ni en bråkdel av vad jag fångat på bild denna helg. Håll till godo ;)